4020005

Blodfilter SET 18 µm. Hemo-Nate®

Blodfilter inklusive en Hemo-tap-anslutning som används för direkt anslutning till blodpåse utan administrationsset, varefter önskad blodvolym sugs in i medföljande spruta. Det finns även ett medföljande Luer förslutningslock som appliceras på sprutan efter dess fyllning för att denna ska kunna transporteras sterilt till patienten.

Primingvolym: 0.7 ml
Antal per förpackning: 50 st

Material

Filter: rostfritt stål

Blod bryts ned vid lagring. Studier har visat att små volymer av de nedbrytningsprodukter (”mikroaggregat”) som uppstår kan vara ansvariga för betydande förändringar i lungfunktion, inklusive lunginflammation.

Den vanliga sortens blodfilter som använder sig av en 150 mikron-filter för vuxna skyddar inte den hyperkänsliga nyfödda från partiklar av fibrinoprotein i lungornas kapillärbädd.

Hemo-Nates 18-micron-filter av rostfritt stål valdes ut för att effektivt filtrera bort de skadliga blodkomponenterna, samtidigt som de cellulära blodkomponenterna släpps igenom oskadade.

Hemo-Nate ger också en ideal metod för leverans av små mängder av blod och blodprodukter till flera patienter från en enda enhet.

 

Snabbinfo om användning
$0.00